Film från dagarna i Kavala…

(…eller gå och mata katten…)
 
 
 
Thassos, Östra Makedonien, Grekland
 
Hej gott folk! Innan vi ger oss i kast med att berätta om det stora hålet vi hoppat ner i (blir i nästa inlägg) skulle vi vilja dela med oss av en film. Här kommer lite blandat material från dagarna vi bodde i Svenska Huset i Kavala. Håll tillgodo!
 
Ps. Glöm inte ljudet för bövelen. Förstår du inte svenska får du göra som barnen och titta på bilderna istället, eller gå och mata katten!
 
Skepp och Hoj!  Sorry, in Swedish (Yes, we know we are boring)
 

4 reaktioner på ”Film från dagarna i Kavala…

 1. Härligt ❤️❤️❤️❤️…… och det såg gott ut 🥰….. själva blev det en chorizo och en tjockkorv … en öl och ett glas rosé 😉
  Solen och värmen varier 🤭…. blev en filt runt bena 😊🥰😄
  Kram på er 😘🤗

  Gilla

  • Absolut ska du se Grekland, särskilt norra delen dit inte turisterna svärmar lika intensivt som till de södra. Vi söker oss gärna bort från det förutsägbara för att uppleva det mer genuina Grekland. Naturen är fantastisk och det finns faktiskt skiresorts här och på flera plan kan norra Grekland påminna om norra Sverige om man tar sig upp mot bergen till exempel. En plats som är riktigt häftig är Meteora, googla på det. Men vi föredrar nog den torrare tiden av året där höstarna kanske är bäst. Då har de flesta turister åkt hem, vädret påminner om svenskt sommarväder ofta kring 20 grader och det är inte så mycket nederbörd. Januari-Mars är sämre vädermässigt även om det finns fina dagar då med.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s