Intervju…

(…från ett saltstänkt Lysekil…)
 
                                                                                             (foto: Glenn Glicko Andersson, Lysekil)
 
 
Naxos, Kykladerna, Grekland
 
 
Nä, vi är inte i Lysekil nu som man kanske skulle kunna tro av bilden ovan. Bilden är tagen av Glenn Glicko Andersson i samband med att han intervjuade oss under vår vistelse i Lysekil. Glenn är en Lysekilsprofil som skriver mycket trevligt om vad som händer i och kring Lysekil, i stort och i smått. 
 
Glenn är en sån där kille som känns som man varit vän med hela livet. Men vår bekantskap sträcker sig blott ett par år tillbaka, via gemensamma bekanta och sociala medier, som yttrar sig främst genom att vi följer varandras bloggar. Nu fick vi chansen att träffas på riktigt, och då passade Glenn på att intervjua oss och ta några rysligt fina fotografier på oss. 
 
Nu är blogginlägget sammanställt och publicerat och länk till intervjun hittar du
 
 
Vi vill gärna slå ett slag för Glenns blogg där man som läsare får träffa en hel gottepåse full med intressana människor, såväl rikskända personer som mindre kända Lysekilsprofiler (ja vi tillhör väl skaran av mindre kända dito). Bloggen är fullspäckad med trevliga fotografier och vi tror att Glenn måste ha västkustens största kontaktnät! Nyckeln är nog Glenns ödmjukhet, han är en hyvens kille kort och gott!
 
Tack Glenn för vår trevliga eftermiddag i ett gråkyligt Lysekil, vi blev trots kylan alldeles varma inombords. I vårt skeppsbibliotek finner man numera Glenns bok ”Betraktelser och bilder från Lyskeil och Skaftö”, vi tackar så mycket för gåvan och den gör sig fint att läsa under skeppslyktans sken regntunga dagar.
 
När vi längtar efter svenska västkusten så kan vi läsa om Lysekil och Skaftö…
 
 Glenns blogg Glicko.me , för dig som söker en blogg med saltstänk från Västkusten…
 
Här på Naxos skiner en stark värmande vårsol nu, vi har kastat jackor och mössor och det är barärmat som gäller. Äntligen lite värme, den kommer snart till er också!
 
Skepp o Hoj!
 
 
 
 

2 reaktioner på ”Intervju…

  1. Vilken fin intervju! Och om jag läser rätt betyder det kanske att vi kan ses nästa säsong 😀 Om vi inte drar till Italien då..hahahah, vore ju dumt. Vi får helt klart ha med ett möte med er på pros/cons listan om vart vi kör till hösten/vintern.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s