Film Man Overboard

(…from our dramatic night in Mediterranean Sea…)
 
Further down the page you will find a film from our dramatic night. With english text. We want to thank for the photos and films that Susan and S / Y Goodvibes so generously shared. Thousand thanks!
 
Don´t forget to put the sound on!
 
 
Ja här kommer en film som vi har satt ihop från den dokumentation som blev till den dramatiska natten. Några undrar hur vi och våra vänner haft sinnesnärvaro att fotografera och filma. Men såklart, den första dramatiska timmen så fanns ingen tanke eller tid att plocka fram kameran. Då handlade det om liv och död.
 
Texten är på engelska men efter följer en epilog där Kapten pratar på svenska, där vi delar med oss av reflektioner och erfarenheter. Vår tanke är att denna incident kan vara till nytta och gagn för andra. Man kan aldrig bära på för mycket kunskap och erfarenhet så vi hoppas du finner den sevärd. 
 
Vi vill tacka för att vi fått ta del av det foto- och filmmaterial som Susan Smille samt besättningen S/Y Goodvibes så generöst delat med sig av. Tusen tack!
 
Glöm inte sätta på ljudet!
 
 
Skepp o Hoj!

4 reaktioner på ”Film Man Overboard

 1. Vilken upplevelse….😳 Sitter och tittar på filmen och får rysningar och ”ståpäls” även att jag har nyrakade ben 😱 Fantastiskt att ni är så fina 😍 Lycka till nu och var rädda om varandra 😘🤗
  Inga fler såna här överraskningar på ett tag nu 😅 Det räcker länge 🤗🤗🤗🤗🤗🤗

  Gilla

 2. Hejjjjaaaa min bästa klokaste pappa och tant som gör världen lite bättre, tänk om alla kunde vara som er!! Riktiga superhjältar!
  Roligt att se er på film oxå..¨
  kram kram favorit dottern.
  =)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s