Gott Nytt År

(…och året avslutas med en så gott som färdigmålad Wilma…)
 
Vi målar bottenfärg för fullt…perfekt temperatur för målning har vi haft i flera dagar nu…typiskt svenskt sommarväder med andra ord…
 
Amora. Portugal
 
Vi vill bara lite snabbt önska våra följare ett Gott Nytt År. Här i sanden på varvet så blir det ett lugnt firande. Först lite god mat och framåt tolvslaget så samlas vi ett gäng nere vid vattnet för att beskåda Lissabons nyårsraketer över floden Tejo.
 
En liten annorlunda sak är att vi kommer att halta mot er där hemma kring tolvslaget. Här i Portugal så gäller UTC +/-0 medan ni i Sverige ligger i tidszonen UTC +1. Detta innebär att ni kommer att fira in nyåret en timme före oss. 
 
Vi lovar att inte ringa och skråla och skrika i någons öra där hemma när vi inträder klocklaget för det nya året. För då är klockan ett på natten i Sverige och risken finns att vi väcker någon stackare som äntligen fått lägga huvudet på kudden. 
 
Så ett gott slut och ett gott nytt 2018. 
 
Vi kommer att bli klara med all målning på Wilma innan nya året tar vid. Så vi kommer kunna beställa ett omlyft av båten i början på nästa år så vi kan spackla och måla på ytorna där pallningen stått…
 
Skepp o Hoj!
 
 
 
 
 
 

4 reaktioner på ”Gott Nytt År

  1. Underbart 💪💪💪💪💪 äntligen snart vatten under bogen igen…. ser liksom en gråsparv som sprallar runt i ett sandbad, att Wilma kommer bara bli tokig med att det njutbara liv hon får om några dar 🤗🤗🤗 HÄRLIGT
    Var rädda m varandra och ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR önskar vi Er
    Vi som anlände till ett snöbelagt Landvetter inatt och ska skåla in det nya året med min numera 60-åriga storasyster 🎉🎉🎉🎉🍾🥂🍾🥂🍾🥂🍾🥂
    Kram 🤗🤗🤗🤗🤗

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s