Färgfrågan fortsätter…

(…vi tackar för härlig respons…läget är ungefär fifty-fifty…)
 
 
Amora, Portugal
 
Frågan om Wilmas färg fortsätter. Vi har fått många reaktioner såväl över blogg, facebook, messanger och muntligen…och vi uppskattar att det står ungefär 50/50 mellan om man tycker Wilma ska ha rött eller vitt skrov…
 
Ska vi försöka oss gissa till ett mönster så kan vi ana att de som känner till och minns Wilmas första färg på skrovet, racerbilsgrön, verkar tycka att rött skrov är att föredra framför vitt…men det kan ju såväl bara vara slumpen.
 
Idag blev Wilma vit (även det temporärt) då vi strök ännu ett lager med grundfärg…så det går att fortsätta ge sin syn på saken samt önska… Själva tar vi in och lyssnar på allas önskemål och argument…för även om vi på slutet gör precis som vi själva vill och känner. Så känns det berikande och lärorikt att ta till sig det ni har att berätta…det är så ofta man i livet gör saker av gammal vana, och följer de oskrivna lagarna, det förväntade…utan att reflektera över varför.
 
 
Idag dök vår fantastiska vän Yolanda upp  här på varvet, hon har kommit hit för segla tillsammans med vår gode vän norrmannen… Styrman slog till på stort och hittade en hårborste ombord…och det blev den såkallade donuts-frillan…
Den blev rätt stor…så den kunde fungera som nödkit för trötta, som en slags mobil huvudkudde…

…snyggast var nog frillan sedd ovanifrån…fast det var nog ingen som såg frisyren från det hållet annat än Pimpsten själv (i spegeln)…
 
Det här med att försöka göra sig vacker när man bor på båt är ett kapitel för sig…det är helt lönlöst…saltstänk gör att du ser ut som en panda runt ögonen efter ett par timmar…och mascaran är att jämföra med ett mordvapen. Det är större sannolikhet att man petar ut ögonen på sig själv än att solen går ner i väster… Och likaså med frisyren…snyggast frisyr får man i mössa, långt nerdragen över öronen…
 
Vi fick en fantastisk afton med våra vänner…och ännu en gång blev vi bortskämda med god mat och dryck ombord på vår väns båt…efter middagen rullade vi över hamnplan hem till Wilma. 
 
Ja och så har vi ju kommit in i självaste julveckan…så vi har julpysslat ännu lite mer. Och så passade vi på att göra en film för att önska våra följare en riktigt god jul. Kanske lite tidigt tänker ni…men vi räknar med att ingen har tid att ägna sig åt oss på självaste julaftonen. Så här kommer vår julhälsning från oss till er…
 
Ha en fantastiskt trevlig jul, var än du är…och sitter du ensam så är det bara att höra av sig till oss…vi gör inte så mycket här i sanden på varvet…så vill någon röra runt i dammet så är ingen gladare än vi. Skicka ett PM i kommentarsfältet, så får du telefonnumret…
 
Här kommer filmen;
 
 
Skepp o Hoj!

2 reaktioner på ”Färgfrågan fortsätter…

  1. Hej på Er och en riktigt GOD JUL. Att se hur Ni har det gör mig så glad så mina tårar rinner av lycka.Det gamla ordspråket stämmer inte. Borta bra men hemma värst. Mörkt,kallt,lite snö men en kall vind gör en ganska deppig så jag längtar efter sol och vår.Men den 21.12 vänder det så jag ser ljuset i tunneln. Stor kram till Er båda och njut av livet.FELIX

    Gilla

    • Ja Felix, snart vänder det mot ljusare dagar, med vår och grönska i sitt kölvatten…så håll ut lite till så ger du snart den rackarns mörka, blöta och kalla årstiden på nöten. Vi är förstås mycket glada för att du uppskattar att läsa och följa oss via bloggen, vår blogg som är vårt lilla fönster mot er där hemma, så ni kan få följa med oss på vår resa… Och du finns alltid i tankarna när vi skriver…för vi vet hur mycket du uppskattar det… Så fortsätt vara glad över att du känner dig glad när du läser…kanske kan du för stunden glömma vintern utanför ditt fönster när du ser bilder på den portugisiska solen, oss och på din vackra och fina båt WILMA. God Jul Felix…men så klart så hörs vi på telefon också. Kram

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s