-Are you ready?

(…det var inte tuppen som väckte oss, dock vår gode vän John…)
 
Observera, det är två inlägg för dagen!
Ja så här ser man ut nyvaken…
 
Amora, Portugal
 
Ja klockan var gott och väl nio på morgonen, så vår vän var inte ute oförskämt tidigt. Men han knackade på och undrade när vi var klara för att åka till Jotuns stora färglager här i Lissabon. Nyvaken Styrman tittade ut och han fångade henne på bild. 
 
Vi är mycket glada och tacksamma för vår vän John, inte bara för att han skjutsar oss till färgaffären. Utan för att han är en trevlig och lättsam man som vi gärna spenderar tid med. När man är med John så skrattar man ofta…den bästa medicin mot alla åkommor i världen.
 
Vi var strax i våra kläder och iväg. Efteråt stannade vi sedvanligt och bjöd på en toast o kaffe… Så nu har vi mer Jotamastic att måla upp. Och för den som klarar av att hålla ögonen från annat än snygga Pimpsten på bild, så ser man att Wilma fått ett nytt lager färg på sig ovan vattenlinjen. Jo det går framåt…
 
Skepp o Hoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s