Instrumentpanelen – Motorbyte del 2

(…fortsättning på temat ”byta motor på Wilma”. Och så får vi besöka Vetus i verkstan…)
 
OBS! Två inlägg på samma dygn, missa inte det förra! 
 
Amora, Portugal
 
Ja och här kommer ännu en film och således del 2 i temat kring att byta motor på Wilma. Vi håller på med en ny instrumentpanel och så promenerar vi bort till verkstan där vår nya motor står och väntar på installation.
 
Inga stora övergripande händelser denna dag, men något i rätt riktning i vart fall. Vår tanke är att göra lite film kring vårt motorbyte, och dela upp detta i några episoder (annars hade det blivit en långfilm och det mäktar varken ni eller vi med). Framför allt så är det kul för vår egen del att spara dokumentationen till ålderns höst, då vi sitter i  varsin gungstol på hemmet (vi behöver nog ersätta båtens gungande med en gungstols gungande…) och vi där förgyller våra dagar med att minnas. 
 
Tyvärr hände något med tekniken när vi redigerade filmen. Strömmen försvann ur datorn (sladden hade åkt ut utan att vi noterade det, Grrr!!!). Och då trodde vi inte att något fanns kvar av det redigerade materialet, och att vi skulle bli tvungna att börja om från början. Men tack och lov så fanns det kvar…men något hände med filmen ändå. Det gick inte att redigera mer än textmässigt. Så vi valde att ha kvar filmen ändå men slutet blev lite rumphugget och inte alls som vi tänkt. Så ni får ha överseende med det. Våra erfarenheter i mediabranchen är begränsade och vi gör så gott vi kan. Vi baserar det mesta utifrån att ha skoj, än att det ska vara så himla proffsigt och rekorderligt alla gånger. 
 
Så därför vill vi slå ett slag för alla medelmåttor. Vad du än gör i livet, se till att ha glädjen med. Allt blir så mycket roligare då…
 
Skepp o Hoj!
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s