På moppe i Cascais

Här kommer en liten film från oss. Tyvärr hade vi lite för lite filmmaterial. Vi trodde att vi filmat en sekvens när vi uppenbarligen inte hade kameran på. Så typiskt. Men ni kan vara trygga, ni vet ju att vi spottar ur oss texter och filmer som få andra. Så den som väntar på något gott…
 
Here comes a small movie from us. Unfortunately, we had not so much filmed material. We thought we filmed a sequence when we apparently didn´t, the camera was not even on. So typical. But don´t worry, you know we’re spotting texts and movies like few others. So, the one who is waiting for something good…
 
Skepp o Hoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s