Camariñas

Morgonutsikten från vår ankarvik. En segelbåt tillhörande en fransk långseglare och byn Camariñas…
 
Eftert 14,5 timme på havet en synnerligen gråmulen dag med ständigt duggregn så kunde vi släppa ner vårt ankare i Camariñas vackra bukt. På ena sidan om Wilma ligger den lilla staden och mot den andra sidan breder en orörd natur ut sig. Vackert.
 
Vi hade en fin segling, dock fick vi kryssa då vi hade motvind hela tiden. Så istället för 50 distans så gjorde vi i realiteten närmare 80 distans. Så jisses så skönt det var att trä av sig allt det blöta när vi gjort fast oss i ankarviken och vi fick lite varm mat i oss. Gårdagens höjdpunkt var nog alla de många besök av delfiner vi hade. Det gick inte mer än någon timme eller två så kom ett nytt gäng och gjorde oss sällskap. Dessa fantastiska djur kan verkligen skingra de gråaste moln och blötaste regndroppar från ens sinne.
 
Nu ska det bli spännande att utforska Camariñas, vi ska snart sjösätta jollen och ta oss in. Vi lär ha anledning att återkomma till bloggen efter det.
 
Skepp o Hoj!
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s