Marinetraffic

För nya följare och för andra som ännu inte hittat till Marinetraffic så kan vi informera om att det går att se i realtid vart Wilma befinner sig. Ibland strular dock kontakten så bli inte oroliga om ni ibland inte hittar oss eller om vi till synes finns ute på ett hav och inte verkar röra på oss. Men som regel så stämmer uppgifterna.
 
Gå in under fliken ”länkar” och klicka på Marinetraffic så kommer du direkt in på vår sida.
 
Inne på sidan så går det att se vart vi ligger med båten och vilken vår senaste förflyttning var. Det finns lite annat roligt också så det är bara att leka runt.
Här ligger vi nu, i Willemstad i Holland.
 
I dagarna kanske vi flyttar på oss lite. Det finns många bojar där man kan hänga upp sig och blir det soliga dagar så kan det vara fantastiskt fint att känna lite frihet från kajer och människor.
 
Ännu en film är under skapande…så det kommer nog fler inlägg under helgen. Ifall någon nu hinner läsa mitt i julstressen.
 
Skepp o Hoj!

2 reaktioner på ”Marinetraffic

  1. Marinetraffic er god. Jeg har sat en alarm op så vi får besked når i flytter Jer. Der kommer også lidt falske alarmer, men hellere en for mange end en for lidt. I må have en lyskæde op i masten så I kan pynte i havnen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s