Under ytan

Idag har vi dykt på Wilma. Det är ju fantastiskt roligt och bra träning att ägna sig åt vattensport. Vi var säkert i vattnet i en och en halv timme för vi passade på att skrubba skrovet fri från alger. Inte mycket beväxtning men nu är hon ren och fin. Ett gäng småtjejer blev alldeles till sig så vi simmade över till andra sidan och pratade med dem. En fick en sprutdusch av Tjoppes snorkel och flickorna tjöt av skratt. De tyckte vi var ett spännande inslag i hamnen. Tjoppe fick demonstrera och berätta. Modiga tjejer att våga ta kontakt (på engelska) och vilja veta mer trots att de kanske bara var en 11-12 år.
 
Nu vet vi vilken storlek på propellern som sitter där och vi behöver nog öka stigningen på den för att få lite bättre effekt. Vi känner att det skulle vara bra särskilt då vi går i motsjö. Försöker någon stjäla Wilma nu och köra iväg med henne så blir de nog förvånade, det sitter bara en ren axel ut.
 
Kapten Kalsong med rätt att dyka till er tjänst…
Selfie
Tjoppe på väg ner under ytan..
 
Nu är det ju inte som att dyka i azurblått vatten med fullgod sikt. Men lugn, lugn…det kommer tids nog.
 
Skepp o Hoj!
 
 
 
 

2 reaktioner på ”Under ytan

  1. Hand dyk och satdyk är inte samma sak ,men verktyk är i alla fall bra att ha, när saker ska loss under vattnet förståss och muttrar ska loss så att allt blir OK förståss. Kram på Er ungdommar FELIX

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s