Tagit pulsen på båten

 

Vi hade sedan en tid tillbaka bestämt att bjuda in vår huvudleverantör Martin&Servera innan vi startar upp verksamheten. Vi ville ge dem möjlighet att visa runt på båten och de kunde få en trevlig stund tillsammans i en annorlunda miljö. Med sig hade de en kock och de släpade med mat så vi behövde inte göra något alls. Däremot fick vi presentera oss och berätta lite om oss och projektet. I solen på fördäck så tog vi emot dem och vi gav dem storyn kring ProjektSunshine. Bättre tur med väder fick man leta efter..

 
Nu fick vi möjligheten att få kommentar på köket, dess utrustning och en titt på meny och priser medmera. Och glada blev vi när vi fick tummen upp. En liten större tro hade Helena kring att köket kanske hade brister i sin utrustning men här gav kocken tvärt om, och allt fanns och fantastiskt lätt var det att bara kunna vända sig om så nådde man det man sökte. I början var det lite trixigt med trösklar och små dörrhål men vartefter tiden gick så for han som en hemmafödd genom våra utrymmen.
 
Vi fick en mycket givande kväll tillsammans o vi känner oss rätt trygga i att dra igång verksamheten nu. Även om vi har frågetecken som vi inte kan få svar på förrän vi är där. Liten diskussion också om vilket säljtryck vi kan klara kontra kylar o frysar o personal. Får vi härliga sommardagar som nu, så kan vi nog få att göra. Angenäma bekymmer i så fall.
 
Vi hade inför vårt besök städat av båten lite, nu när det skulle bli husesyn och Helena passade på att dra fram kameran. Det kommer ideligen nya läsare till vår blogg och med 800 inlägg och 6000 bilder så är det svårt att navigera sig och hitta övergripande bilder på båten. Så här följer ett axplock på hur skutan ser ut i maj 2014.
 
Oj diskarn kom med på bild..
Ja detta var liten rundvandring. Och när vi drar igång verksamheten på fredag eftermiddag så kommer inte undervåningen vara tillgänglig för gästerna. Så det är genom detta nålsöga man får chansen att se hur hela båten ser ut.
 
Som sagt, leveranserna fortsätter att trilla in. Från Loomis kom vårt säkerhetspaket med påsar och slippar för kontantinsättning. Lite barnsligt glad blev Helena av att ha alldeles egna med sitt företagsnamn på blanketten. Denna procedur är hon väl förtrogen med men nu känns det ändå lite annorlunda..
 
Eget kundnummer hos Loomis.
 
Vi fortsätter vårt gedigna arbete med att sätta de sista detaljerna. En hel del att göra men samtidigt så har vi nog landat med det mesta. Och vi fick känna båten lite på pulsen genom vårt besök från leverantören. Go känsla.
 
Alle man på däck!
 
Tjoppe och Helena
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 reaktioner på ”Tagit pulsen på båten

  1. Otroligt vilket fint arbete ni gjort, är fullständigt övertygad att projekt SUNSHINE kommer att fungera lysande!!

    Önskar er lycka till.

    Gilla

  2. Otroligt vilket fint arbete ni gjort, är fullständigt övertygad att projekt SUNSHINE kommer att fungera lysande!!

    Önskar er lycka till.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s