Helt uppåt väggarna

Högsta noteringen vid stormen i måndags: Halmstad 44,7 meter per sekunden. Lite spännande är att vi fått träningsvärk i kroppen efter alla timmarna ute på kajen. Det blåser rätt så bra fortfarande, lite gungeligung ombord men nu är det vanlig vind om man så säger.
 
Annars så är det mest pappersarbetet som fortgår. Tjoppe får tassa iväg till Polisen idag. Inget allvarligt dock utan han ska punga ut med 700 kronor till ansökan om upplåtelse av kajen.
 
Sen kan man ju stilla undra varför vi tvättar båten efter allt regnande. Men faktum är att all vind förde med sig en hel del skräp som landade ombord. Inte minst en massa löv. Men samtidigt undrar man ju vems lilla säkring som vi fått.
 
Det är rätt så skräpigt på kajen fortfarande, vi ska försöka ta ett röj när vi är klara med att ha spolat av vår egen båt.
 
Bilderna till väggarna har vi fått och nu ska vi leta schyssta ramar och passepartout till dessa.
 
Här följer ett smakprov. Fotografen Daniel Johansson som även utför flygfoton
http://www.flygfotografen.se/ är mannen bakom linsen.
 
Och vi har även ett samarbete med Monica på M Photo & Design med annat uttryck ombord, loggor och reklam med mera. https://www.facebook.com/Mphotoochdesign.
 
 
Bakgrundsfotot på vår pollare kommer att vara genomgående i vår verksamhet, på reklam inte minst. Men även på servetter och menyer och ja det mesta som vi vill ha i tryck. Denna tavla kommer besökarna mötas av innan vi lotsar in dem ombord för att kunna se alla andra bilder på väggarna.
 
Vi kan varmt rekommendera både Daniel och Monica, då de är fantastiska på att lyssna av ens önskemål och hittar precis just det man söker.
 
Som sagt så är verktygslådan inte lika aktiv för tillfället, men däremot pennan och datorn och så. Många möten inte att förglömma.
 
Stilla vatten!
 
Tjoppe och Helena
 
 
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s