Dejlige danskar..

Forskningsfartyget har lämnat kajen och in glider istället en liten dansk båt. Lite fundersam över om han kört båten ända från Danmark, och att han liksom tältar under kapellet han har. I så fall är han sommarens skönaste båtgäst i vår hamn. Vi får kanske möjlighet att prata med honom. Fin båt. Annars ligger vi lågt med båtbygget idag, annat står på agendan. Men i morgon är det fart igen. Jippie!
 
Vi har ett mycket gott öga till danskar, kanske för att vår fiskebåt är byggd i Danmark. Men sen har alla de danskar vi sprungit på i livet varit mycket trevliga och ofta lite sköna lirare i sättet. Här har vi säkert en till. Sover han i den främre delen av sin snipa månne? Som att ge sig ut på en cykel-o-tält-semester i stället för att ta husbil. Fast på sjön, ingen Princess eller Bavaria här inte..vi tar träsnipan till Sverige vet´ja. Leve Dansken!
 
Skepp o hoj
 
Tjoppe och Helena
 

En reaktion på ”Dejlige danskar..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s