Många undrar…

Vi har nog först nu förstått hur många det är som följer vår blogg. Visst kan vi gå in och se statistik, men det är ju svårt att veta om det är få som är inne ofta eller om det är många som är inne i bland och kollar in vår sida. Nu har vi förstått att det är många som är inne ibland. Och flera av våra vänner har hört av sig för att ge sitt stöd och för att peppa oss.

Och alla undrar ju givetvis;

-Hur går det?

Det går framåt. Rent bolagsmässigt så kommer vi i gång med bokföringen fullt ut från och med nästa vecka och på torsdag ska vi träffa banken i Halmstad så vi blir företagskunder och kommer igång med bankgiro och internettjänster etc.

Sen har vi en båt på botten som ska upp. Vi har fått prisuppgifter och vi vet på vilket sett bärgningen kommer att ske. Det kommer att bli i två etapper där man vid den första får under stroppar för att få något att lyfta i till det stora lyftet. Den första etappen kommer att ske någon gång nästa vecka som det ser ut. Sen väntar vi in tills den stora kranen kan bli ledig för några timmar och då lyfter vi henne. Så tidpunkten kommer nog bestämmas med ganska kort varsel och vi står standby. Givetvis kommer vi att ta kort som vi lägger in på bloggen så alla kan följa.

Vi har fått in många förslag på alternativa sätt man kan lyfta henne och det är vi tacksamma för. Dock finns det inte riktigt tidsutrymme för något annat, vecka 29 är det marinfestival i staden och båten måste vara borta tills dess.


Vi önskar alla en trevlig midsommar. Själva håller vi på att renovera kök och vi står i flytt-tagen men vi ska se till att bryta av för lite sill och potatis.

Baj om baj!
                          (sjöterm som betyder "så småningom")

Tjoppe och Helena!

2 reaktioner på ”Många undrar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s