Kapten har lämnat oss

Till slut kom då den oundvikliga dagen, dagen då cancern framskridit så långt att livet inte längre kunde upprätthållas. Det gick fort, rasande fort och vi hann aldrig riktigt landa i några rutiner. I hemmet, precis som han önskat, släppte han taget om livet i fredags. Saknaden är obeskrivlig. Vi är många som sörjer. Och för egen del har jag den enorma uppgiften att försöka vänja mig vid att inte längre ha honom vid min sida…

Begravningen blir i Sankta Katarina Kapell, Halmstad. Onsdagen den 17 maj klockan 12.30. Ceremonin blir borgerlig.

Oavsett om du tillhör familjen, är en seglarkompis eller en före detta arbetskamrat (eller vän sen barndomen) är du hjärtligt välkommen att ta ett sista farväl. För sån var han, inkluderande. Det mesta kring begravningen hann Tjoppe planera själv och den kommer bli både fin och minnesvärd. Klädseln är valfri (färgglatt och blommigt går också bra). Anmälan om deltagande görs till begravningsbyrån, till mig eller Tjoppes bror.

Begravningsbyrån; jfsvensson.se eller 035-109270.

Helenas mejl helena.norberg66@gmail.com

Adam (Tjoppes bror) adam@lifeboat.se

Senast 15/5 vill vi veta ditt deltagande. Glöm inte att tala om, hur många ni är som kommer.

Vi börjar så här och mer information kommer inom kort…

//Helena

6 reaktioner på ”Kapten har lämnat oss

  1. Så outhärdligt ledsamt, känner er inte men har följt er genom åren. Att det kan gå så fort, att han plötsligt bara är borta, fruktansvärt att tänka på. Hoppas du kan finna ett liv efteråt, sänder mitt djupaste deltagande till dig. Mitt djupaste deltagande till dig o att du finner en väg ut ur detta. Mvh Lena

    Gilla

  2. Så sorgligt, så tråkigt att behöva ge upp sin dröm på det här viset, träffade er aldrig i Lysekil men såg ofta båten i Valbo/Norra Hamnen.
    Felix fixade en ny sprayhood åt oss i Trollhättan när han var på väg till Stockholm. Det var alltid lika trevligt att besöka Janne o Felix på loften i Gamlestan.
    Ta hand om dig och må Felix få en bra seglats.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s