Grannens båt har ett fågelbo…

(…se filmen om de knasiga fåglarna som byggt bo i bommen på grannens båt…)
 
 
 
Kalamaria, Thessaloniki, Grekland
 
Trevlig helg gott folk!
 
Idag bjuder vi på naturfilm. Då det råder seglingsförbud så har alla segelbåtarna legat stilla i hamn en längre tid. Det har fört med sig att ”Familjen Fågel”, som vi tror är starar – har byggt bo i riggen, närmare bestämt i bommen. Den är av märken Seldén och vi gillar ju kompatibla lösningar. Men detta var väl mer än vi kunnat gissa och ana. Fåglarna är dessutom roliga för de härmar alla möjliga slags ljud, de tjattrar och kvittrar och så har de även ett läte som låter precis som sirénerna vi emellanåt hör uppe på gatan från utryckningsfordon. Vi har ju sörjt lite för att vi inte får uppleva naturen, i och med att vi inte får röra oss. Men nu har naturen kommit till oss. Det tar inte lång tid förrän naturen börjar ta över uppenbarligen.
 
Ha en trevlig filmstund och glöm inte att sätta på ljudet så ni hör alla de roliga lätena. 
 
 
Skepp o Hoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s