Vår lya är ute på annons…

(…en sista chans att se vårt hem och du får gärna köpa den…)
 
 
 
Halmstad, Halland, Sverige
 
 
Nu ligger vår lägenhet ute till försäljning. Det är med positiva pirrande känslor vi ser fram emot de närmaste veckorna, vårt kapitel som lägenhetsinnehavare på Karl XI:s väg håller på att gå till ända. Att vi säljer beror på att vi inte vill ägna oss åt någon andrahandsuthyrning, vi känner att det är lite krångligt när vi är ute och långseglar på de sju haven. Så det är både med stolthet och lite sorg vi nu visar upp den för allmänheten. Stolthet för att lyan är så fin där den ligger mitt i centrum i ett av Halmstads finaste arkitektritade hus. Vi som har så starka fritidsnöjen (båtar om ni inte visste det) så har en liten central lägenhet varit den absoluta bästa lösningen för oss. Om morgonen är det bara att gå ner till konditori Regnbågen för att köpa dagsfärskt bröd till frukosten, och allt finns inom räckhåll i hela stan. Ett perfekt och miljövänligt boende för man behöver verkligen inte någon bil när man bor så centralt.
 
Men samtidigt är det lite sorgligt, för vi älskar huset och våra grannar. Trots vi varit ute och flackat med segelbåten på haven en tid nu, så har kontakten med grannarna inte blivit sämre. Vi hinner inte mer än sätta vår fot i trappuppgången eller på baksidan av huset, så tittar en granne ut och säger ”HEJ” följt av en liten trevlig pratstund. Det gör nästan lite ont i hjärtat… Så för den som köper vår lägenhet kan vi stolt erbjuda er så mycket mer än lägenhetens fyra väggar. Tvättstugan är nästan alltid ledig, läget är oslagbart och grannarna får ni med på köpet. Om sommaren ställer föreningen ut trädgårdsmöbler och grillen, som alla i huset får nyttja. 
 
Visst är den charmig, vår lägenhet. Avgiften till föreningen är löjligt låg dessutom så det blir ett billigt boende för den som slår till…
 
 
För oss var valet av mäklare enormt viktigt. Vi är ju glada och positiva som personer och allt vi gör sker med största engagemang, oavsett om det handlar om segling, båtrenovering, företagande eller något annat. Så vårt val av mäklare var givet, det glada gänget på MOHV.
 
 
Vi är säkra på att ni som känner oss privat eller genom bloggen förstår varför MOHV fick den äran. Vi ville absolut inte ha någon trött mäklare – utan en som gör 100 procent för såväl köparen som säljaren. Den som säljer vår lägenhet är Patrik, killen längst till höger som gömmer sig lite bakom sina händer. Går du på visningen får du träffa honom på riktigt och bli inte förvånad om du går därifrån fylld av energi och livslust, oavsett om du tänkt köpa lägenhet eller inte. 
 
MOHV undrar kanske någon, vad är det för mäklarfirma. Ja den är ganska ny men du har säkert sett deras logga. 
 
En logga att lägga på minnet…rätt tufft att felstava ordet move…
 
 
Nä vi har inte betalt för att göra reklam för företaget, vi betalar faktiskt pengar för att slippa reklam på bloggen. Men nu är det en annan sak. Nu är vi själva involverade när det är vår egen lägenhet som ligger ute till försäljning. Självklart har vi erfarenhet av vår mäklare sedan tidigare och det är för att Patrik gjort ett sådant bra arbete som vi kommit tillbaka. Nöjda kunder gör så kort och gott. 
 
För er som är nyfikna och vill spana in vår lägenhet lite närmare, så kommer en länk till hemnet här;
 
 
Visning kommer att ske den 28 november och 1 december. 
 
Spännande tider väntar och vi kan knappt bärga oss!
 
Skepp o Hoj!
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s