Den grekiska soluppgången…

(…missade Kapten som mest låg och sov på överfarten…)
 
 
 
Kalamaria, Thessaloniki, Grekiska Fastlandet
 
 
Ett kort inlägg från oss för att tala om att besättningen lever och mår bra. Seglingen till Thessaloniki gick fint som snus men lite långsamt i perioder. I morse bjöds vi på en enastående vacker soluppgång, ja se bilden ovan och njut! Delfiner gjorde oss sällskap vid ett par tillfällen. Vi gillar att segla natt, speciellt Kapten som sover väldigt mycket och gott då! Det är lite knepigare för Styrman att sova första natten, men hon seglar gärna och sitter själv med himlavalvet ovanför masten. En stund för reflektion och eftertanke (skönt att få vara gräsänka i sittbrunnen för en gångs skull). 
 
Vi hör av oss när vi vilat upp och här kommer det hända en massa skoj framöver. Det är ingen slump att vi seglat hit! Men mer om det får ni veta längre fram, så häng i!
 
Skepp o Hoj!
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s