Hipp Hipp HURRA!

(…idag vill vi hurra för Wilmas grundare!)
 
 
Naxos, Kykladerna, Grekland
 
Idag är det inte vilken dag som helst för oss. För det är Felix födelsedag. Även om han inte ingår i besättningen ombord så finns han alltid med oss ändå. Han är en av våra största supporters och följare. Varje vecka pratar Kapten Betong med sin pappa och inte sällan berör samtalen Wilma. Häromveckan hade Kapten frågor kring Wilmas riggning.
 
Att ha förmånen att ösa kunskap och information ur den person som byggt båten är en stor tillgång. Att veta att ingen annan har lika stort intresse av att följa vårt äventyr i stort och smått, ger oss en större mening med seglingen. Vi gläds så klart åt alla som finns med på tåget, men särskilt glada och tacksamma är vi för att vi har Felix. Vi är rätt övertygade om att det är ömsesidigt. Att nu när Felix inte längre själv kan segla, att vi bidrar till att göra hans dagar mer intressanta och meningsfulla. Varje kväll loggar han in på datorn med en förhoppning om att där finna ännu ett blogginlägg som kan berätta om vart vi är och vad vi gör.
 
Därför vill vi höja våra glas och utbringa ett fyrfaldigt leve. Leve hipp hipp;
 
HURRA
 
HURRA 
 
HURRA
 
HURRA
 
 
Vi önskar dig en toppendag!
 
Kram från 
 
Wilma med besättning.

2 reaktioner på ”Hipp Hipp HURRA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s