Kaklet i byssan…

(…är nu på plats…en liten förhandstitt för den nyfikne…)
 
 
 
Naxos, Kykladerna, Grekland
 
 
Men hallå? Hur går det med kaklet? Frågan kom häromdagen från nyfiken syster. Hon ville se bilder. Jo visst går det framåt och faktum är att det nu är färdigkaklat. Men annat är inte på plats än, så vi vill inte visa upp hela byssan i nuläget. Vi har tänkt att ägna ett helt inlägg åt Wilmas nya kök vad det lider, när allt är på plats. Eventuellt med en liten film också…
 
Men för alla nyfikna så väljer vi här att slänga upp en bild. Visst blir hon fin med sitt nya kakel. Trivseln ombord ökar ytterligare och vi känner absolut att Wilma är ett fullgott hem jämte vanliga dito som inte gungar och kränger. Ja vi syftar såklart på villor och lägenheter som står fast på landbacken. Att ha ett praktiskt kök (ja byssa för den som föredrar det marina vokabuläret) är inte alltid det lättaste att ordna. En massa prylar ska samsas på liten yta, och vi som gillar det sparsmakade. Men nu tycker vi att det börjar bli som vi vill ha det. 
 
För er som följt oss länge på bloggen minns kanske den stora fiskebåten som vi renoverade. Då vet ni också att vi är rätt fokuserade när det kommer till att fixa, laga, renovera och skapa. Klart det finns begränslingar på sådan liten yta som Wilma erbjuder, men vi vill inte låta oss nedslås – utan vi ser det bara som en spännande utmaning. Arbetet med att utveckla Wilma tar aldrig slut, vilket är tur. 
 
Nä nu får ni hålla er till tåls så kommer vi när tiden är mogen att bjuda in er via digitala medier. Värt att väntas på med andra ord!
 
Skepp o Hoj!
 
 
 
 
 

4 reaktioner på ”Kaklet i byssan…

  1. Snyyygt 👍🏻😃
    Så kul att ni får till det 😀
    Fick Flashback när du nämnde ”fiskebåten”
    Den blev ju också en sån där härlig boning…. Tänk om ni tagit den till medelhavet..😀 Lite verksamhet på samma gång 🤪😉 Lite idéer som ploppar opp 😉👍🏻……. får sätta fart på Mikael så han får till ”Vesta”….. hon ligger iaf i sjön nu 😉🤗…… Kram på er så länge 😘🤗

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s