En blå film…

(…nu har vi redigerat lite filmmaterial…varsågoda…)
 
 
 
Al Hoceima, Marocko
 
 
Filmerna kommer med lite eftersläpning av sina naturliga skäl. Men även om de inte dyker upp korrekt tidsmässigt så tror vi att ni säkert uppskattar en film då och då. Som sagt, kvaliteten är inte den bästa, amatörerna bakom filmerna är just amatörer. Men sen…vilket vackert land detta är. Se och njut. Glöm inte sätta på ljudet när du tittar… (Lite oturligt så tog batterierna slut i kameran…vi hade velat visa mer…)
 
Här är en film från dagen då vi åkte upp till den blå byn. Vi hade vår guide Claes från Picture Perfect Sailing Yachting Services med oss. Tusen tack Claes för att du gjorde vår utflykt till en minnesvärd dag…du vet vart de små guldkornen finns att finna!
 
Så var så goda, här kommer några filmsnuttar från utflykten…
 
 
Skepp o Hoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s