Vindstyrka

(…en himla stökig dag med hela hamnbassängen full av dansande båtar…)
 
På promenad mellan regnskurarna…
 
Gibraltar, Gibraltar
 
Idag har det blåst rejält minst sagt. Såväl Wilma som andra båtar för att ingen ska fara illa i ovädret. Ena båtgrannen tog det säkra före det osäkra och låg med motorn på för att kunna hålla ut från kaj. Ja något liknande har vi inte varit med om sedan vi lämnade Sverige.
 
Vi tog oss hur som helst i land (utan att trilla i vattnet) för att få oss lite frisk luft. En promenad upp till stan där vi gick på restaurang och åt Fish n Chips till lunch. Mycket trevligt och rätt skönt att komma ifrån torktumlaren ombord. Men allt är gott…nu har vi något dygn kvar innan vinden bedarrar.
 
Vi har gjort en liten film där ni kan höra Kapten berätta om vårt oväder. Och inte är vi ensamma…England, Tyskland, Holland och Belgien har drabbats hårt… Vi får hoppas att vi snart har soliga och fina dagar igen.
 
 
 
Skepp o Hoj!

2 reaktioner på ”Vindstyrka

 1. Wojwojwoj…..😰😰😰 sicket väder 😱💨💨💨…..inget kul för sonen och er ….. men det finns ju andra alternativ på mys som man tar med sig i framtiden….😉😊
  Här myser vi med eld i kamin och snöflingor virvlandes på utsidan ❄️❄️❄️
  Och mer ska det komma imorgon enl, nyheterna precis 🤭🙂🙃🤓
  Kram på er 🤗🤗🤗

  Gilla

  • Hej hej på er…här har vi det blött och vått som bara den. Men nu har den värsta vinden bedarrat.Vi kan tänka oss att krypa upp i er soffa framför er kamin…men det kräver väl en lång och tröttsam flygresa hem… vi myser på så gott vi kan. Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s