Bye Bye Friends…

(…det är med blandade känslor vi lämnar Amora och vännerna…)
 
Bye bye friends. And thank you John for pictures. And all good FIKA together. Further down the page you will find a film from today. Sorry the text and talk is in Swedish, but never mind. Most we say is rubbish (smile). 
Härlig bild…Pimpsten på väg att putta i Kapten…tänkte han kanske behövde svalkas av lite efter många månaders arbete med Wilma…
 
 
Seixal, Portugal
 
Ja sjösättningen gick som vi tidigare skrev väldigt bra. Det var lite sorgligt att lämna våra vänner men samtidigt har vi så mycket skoj att se fram emot. 
 
Ingenting har krånglat och allt har gått över förväntan. Den nya motorn känns på många sätt likt den gamla när det gäller styrka och varvtal. Men den har lite andra ljud och det tar väl lite tid innan vi blir riktiga kompisar med den. Men framför allt så går den jämnare och tystare vilket vi tycker är fantastiskt. 
 
Vi är lite stumma över vår nyfunna frihet…nyss var vi på varvet och nu ligger vi mitt i naturen intill fåglar, solnedgång och rofyllt kluckande mot skrovet. Det blir nog en god natts sömn.
 
För er som är roade så kan ni se på filmen nedan vi knåpat ihop från dagen. Har ni svårt att höra (vi lider brist i vår utrustning) så kan vi tipsa er om att antingen koppla upp er mot en högtalare eller använda hörlurar. Men vi tror nog ni hänger med…(om ni inte är stendöva, hi hi hi).
 
Kramar från oss här i klorofyllen. Och vi hörs…godnatt!
 
Filmtajm:
 
 
Skepp o Hoj!

14 reaktioner på ”Bye Bye Friends…

  1. Lycka till med fröna Helena! Du lyckas säkert. Jag har också sparat frö från en Petunia. Det skall bli spännande och se om jag lyckas också. Annars får jag väl skicka fröna till Dig med en brevduva.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s