På äventyrens och drömmarnas himlavalv

Vad underbart det är att vakna en morgon som denna och känna att man är världens lyckligaste. Vi två är verkligen bästa kompisar. Vi älskar varandra också vilket ju är bra om man vill vara mer än bara kompisar. Och så är vårt liv fyllt av äventyr. Och har så varit från den dagen vi slog följe med varandra i livet. Det är ingen slump att vi lever med spänd pilbåge över äventyrens och drömmarnas himlavalv.
 
Från början så bestod diskussionerna i att göra äventyr tillsammans som två gamla vänner. Vi gjorde ju lite det som barn, fast betydligt i mer blygsammare form…Men så slog kärleken till, vilket inte alls var planerat. Den där kärleken kan dyka upp lite där man minst anar, som betjänten Cato i Rosa Pantern-filmerna. Och det var ju tur, för det har blivit några svängar i livet där vi verkligen har behövt varandra och varandras kärlek.
 
Så idag då det är vår bröllopsdag så njuter vi av att vi står mitt i livet, friska och vansinnigt lyckliga tillsammans. Vi har enastående kul ihop och vi spenderar mer eller mindre varje vaken timme tillsammans (för att vi vill) och vi drar alltid jämt. Aldrig att vi behöver trassla med irritation, diskussioner och sura miner… Det är vi tacksamma för.
 
Idag ska vi ödsla extra mycket med kärlek. Och minnas de underbara dagarna vi hade på Anholt för tre år sedan då vi gifte oss i den sockersöta lilla kyrkan där.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fortfarande när våra blickar möts så pirrar det i maggropen… Må denna känsla aldrig lägga sig för den är fantastisk. Kanske bottnar den i dagar från våra barndomsår, där vi särskilt minns en gång då vi låg på rygg tillsammans i gräset och vi studerade molnen och låg och samtalade, lääänge. Vi var tonåringar med massor av hormoner i kroppen. Ingenting hände, även om Kapten var dödskär. Men ögonblicket var magiskt…
 
 
Skepp o Hoj!
 
 
 
 
 

4 reaktioner på ”På äventyrens och drömmarnas himlavalv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s