Vår utsikt från sovhytten

 
Att vakna väl utsövd klockan åtta på morgonen av den här utsikten är inte helt fel. Vi har haft en riktigt blåsig natt med byvindar uppemot arton sekundmeter. Men nu ligger hela ankarviken stilla och vi har sovit riktigt tungt och gott efter att vinden mojnat.
 
Vi måste dra upp vårt ankare idag och flytta på oss. Vi råkar ligga precis där alla simmare ska passera i morgon då Ironman (Triathlon) går av stapeln här i Cascais.Vi kommer att gå in i hamnen har vi bestämt, jo den dyra faktiskt. Men vi passar på att fylla vatten och städa av båten. Och så kan vi springa på stan och kolla loppet och lättare röra oss emellan. Vi gissar att det blir full rulle här dagarna två, när det kommer människor från hela världen för att delta och beskåda. 
 
Det blir en fin dag i dag (som alla dagar i och för sig men…). Sol och varmt. Att det är september månad går inte att se, vi har högsommarvärme. Vi har förstått att hösten börjat krypa på därhemma, och att ni haft en ganska blöt och kall sommar. Vi skickar därför lite extra soliga tankar till er alla och njut av nuet oavsett väder. Dra in några friska andetag i lungorna. Och är vädret klart så brukar luften vara så fint syrerik och frisk om hösten. Det är härligt. Och snart kan ni sparka färgsprakande löv när ni luftsar i parker och i skog och mark. Här vet vi inte riktigt hur träden och dess blad beter sig…ska bli spännande att se.
 
Skepp o Hoj!
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s