En film från Cudillero

Som ni kanske märkt så släpar vi i våra filmer. Dessa kräver lite bearbetning, redigering, ordentlig strömförsörjning ombord (på svaj har vi ingen landström utan 12 v) samt ett schysst internet för att färdigställa. Men den som väntar på något gott….
 
Varsågod, filmtajm… (och denna filmen spelades in i Cudillero, där vi var för några hamnar sedan…)
 
 
I övrigt så har vinden bedarrat. Men såpass blåste det att vi fick stökigt ombord vid några vindtryckare. Ett glas åkte i backen och gick sönder och i verkstan gled en hel stor låda i golvet (durken), vilken den inte brukar göra ens när vi är ute på havet. Nu på morgonen är dock vattnet platt och solen lyser på husen som ligger på bergssluttningen. Det lovar en vacker dag och en ensam fiskare i en eka försöker fånga kvällens middag strax intill Wilma.
 
Idag börjar vi så smått förbereda för avfärd i morgon. Stämmer väderprognosen så tar vi ett ben längre västerut i morgon bitti. Men hur långt vi går har vi inte bestämt riktigt. Men troligtvis seglar vi till den otroligt vackra ankarviken i Ria de Cedeira.
 
Skepp o Hoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s