Cudillero

Vi är i den lilla fiskebyn Cudillero efter mycket om och men. Fin segling men mycket knepig hamn att hänga upp sig i. Inga bryggor och nästan obefintliga bojar. Men på något vänster så är vi ändå upphängda här nu. Vi har en dansk segelbåt här också han har fått förtöja om tre gånger på en o samma dag. Hamnstrukturen är obefintlig. en sådan vacker pärla till by hade verkligen behövt att få till en vettig gästhamn. Det kanske kommer, men för vänner som tänkt sig åka hit så kan vi bara hälsa att räkna med krångel. 
 
Skepp o hoj 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s