Lätt att titta utan att se

Lite stiltje här kan man lugnt säga. Vi har haft annat på agendan som tagit vår tid, dels har det blivit en del resande i landet i familjeärenden. På båten fixas det lite smått, nu är alla seglen tillbaka efter översyn. Gött.
 
När vi reste till Kalmar senast så var det en fantastisk rimfrost på träden innan dagsmejan tog över vinterlandskapet.
 
En timme senare när solen kommit högre på himlen så hade allt det vita försvunnit och allt blev mer vårlikt. Men visst är det vackert, man får komma ihåg att stanna upp och beskåda. Det är lätt att titta utan att se.
Skepp o Hoj!
 
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s