Hemma

Vi är tillbaka i Halmstad efter en vecka på underbara Anholt. Med en del att stå i så kommer ett längre inlägg snart med massor av underbara sommarbilder. Så länge bjuder vi på en bild på Helenas sommarhatt som var med till stranden en dag. Hatten, Tjoppe, Helena och Konstruktören, som lyckades dra på sig många nya smeknamn hade fantastiskt kul och trevligt. Det konstiga är att man förundras över att denna ö ligger inte långt utanför vår kust och för många helt ovetandes om dess existens.
Sämre liv som hatt kan man ha. Det är ett förunderligt ljus över ön en solig dag, inte mycket får en att tro att man är i norden.
 
Blå blå vindar och vatten, blå blå himlar och hav!
 
Tjoppe och Helena
 
 

3 reaktioner på ”Hemma

    • Anholt är underbart, kan bara rekommendera denna underbara ö. Men jag rekommenderar att man försöker pricka in en högtryck. Nu har ön i och för sig många soltimmar då de ligger utslängda som en prick mitt i havet. Men en solig dag på stranden är underbart =)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s