Goa värmen!

Under en längre tid har vi haft koll på braskaminutbudet. Många trevliga braskaminer går att finna. För vår del så behöver vi en som är tillräckligt liten då salongen på båten inte är märkvärdigt stor. Till det vill vi har en kamin som vi tycker är snygg och som fyller våra övriga önskemål om prestanda och komfort.

Valet föll på en mycket trevlig dansk kamin, Morsö 1442, som har ett fint ekorrmotiv på sidan. Under kommande vintermånader ska vi bygga fundamentet som kaminen ska stå på och innan våren är kommen ska den stå på plats. Vi hoppas kunna få många mysiga stunder i framtiden med en värmande brasa…

Goa värmen!

Tjoppe och Helena

2 reaktioner på ”Goa värmen!

  1. Ja som du ser så går det framåt. Det dröjer inte allt för länge tills vi kan ta vår öl på båten med en varm brasa som sprakar och lite kluck kluck utanför. Ha så trevligt i helgen, synd att jag inte kan följa med. Kram Helena

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s