Ruskväder och film…

Usch sånt väder det kan vara även här i Tunisien. Nu blåser det och regnar lite om vartannat. Så blir det ofta när det blåser från norr den här tiden på året (det är Europa som bjuder på ruskväder). Dagar det blåser från Sahara är desto ljummare och då bjuds det som regel både på sol och sand. Minst en gång i veckan spolar Kapten av däcket för att hålla undan de små kornen. Till synes har var sak sin plats här i världen. Medan ni skyfflar snö så försöker vi hålla undan den sand som fallit.

Vad passade väl bättre än att i detta väder sitta inne och kura – och redigera film?! Nu är den klar, så sätt på volymen och njut något litet från den ROADTRIP vi gjorde häromsistens. Vi hoppas kunna inspirera – för Tunisien har en massa häftigt som man kan se och uppleva. Håll tillgodo, gott folk! Nu blir det filmtajm!

Skepp o Hoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s