Vi flyttar!

I och för sig inget nytt, att vi flyttar på oss (det gör vi ju ideligen). Men denna gång är det till en ny bloggportal som kommer att erbjuda oss fler möjligheter och för er följare, bättre läsupplevelser. Det huvudsakliga problemet har varit all reklam, som vi inte längre kan köpa oss fria från. Vi upplever att bloggen idag är nedlusad av reklam och särskilt störande blir det för den som använder surfplatta eller mobil.

Du som läsare behöver inte göra någonting, du kan sitta lugnt i båten. Och under tiden jobbar vi på med vår flytt och när vi är klara, kommer bloggen få ett nytt utseende. I övrigt kommer allt vara sig likt. Vårt mål är att friskt kunna blanda intressanta texter med härliga bilder och förhoppningsvis fler filmer. Det nya videoredigeringsprogrammet vi skaffat är mer avancerat och det kommer att ge oss bättre verktyg i vårt filmskapande. Tro nu inte att vi gått och fått storhetsvansinne. Nä, vi är samma gamla vanliga Kapten Betong och Styrman Pimpsten. Det var helt enkelt bara dags att göra en uppgradering, för sedan vi startade upp bloggen för snart 14 år sedan har just inget hänt. Ibland måste man helt enkelt borsta bort lite mossa och dra in något nytt över tröskeln!

På tal om att dra in något nytt över tröskeln…

Sedan en tid går Styrman Pimpsten och väntar på Johnny Depp. Hon tror att han finns på fartyget som ligger här bredvid. Vem vet, kanske blir det inte bara bloggportalen som byts ut!

 Är du där Jack Sparrow???
Over and Out

8 reaktioner på ”Vi flyttar!

 1. Hej!!
  Jag blir jätte nyfiken på hur ni beter er med en flytt. Jag bloggar också på samma portal som er och upplever det sisådär. Har tidigare försökt kolla upp en flytt men var då oerhört svårt att få med allt från bloggen, text och bilder, hela mitt gamla arkiv. Om du har tid och lust får du gärna svara mig på mail och berätta hur du gjort. Tusen tack!!

  Gilla

 2. Gomorron godingar ❤️
  Skrev du något mellan ”utbyte” 🤭……. och sökandet efter Jack 🤭🧐
  För där imellan var det 1 meter reklam , idag om ”lätta” smöret 🤪
  Hoppas ni har det gott ändå 😘🤗

  Gilla

  • Precis…den där jäkla reklamen…det är därför vi kommer att byta. Vad som stod är nog oväsentligt för jag har bestämt mig för att behålla min Kapten Betong och inte välja den där snurresprätten vid namn Jack Sparrow, häpp!

   Gilla

 3. Hej!
  Ja den här reklamen har ju tagit över mer och mer, upplever att det blivit värre senaste månaden. Jag tycker inte det är så mycket när jag läser på paddan men läser man ett inlägg i telefonen får man ju inget sammanhang. Funderar nu också på att byta, får se om jag kan ta tag i det.
  Ha det så bra!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s