Nu blir det film

(…rörliga bilder från de första seglatserna denna säsong…)
 
Chios, Nordegeiska öarna, Grekland
 
Vi är nu på Chios men någon rapport härifrån dröjer lite till. Vi har nämligen passat på att knåpa ihop en film från allt det material vi samlat på oss sedan vi lämnade vår vinterhamn i Kalamaria, Thessaloniki. Materialet visade sig räcka till två filmer och först ut är sträckan Thessaloniki – Kassandra (Halkidiki). På filmen får ni följa oss när vi går genom den lilla kanalen som skär genom Kassandrahalvön – och marginalerna är små. Med Wilmas mast som sticker ca 15,50 meter har vi en knapp halvmeter tillgodo. Och under kölen är det på sina ställen riktigt grunt, dryga två meter. (Wilmas köl sticker 1,90 m). Filmen är textad på engelska och vi pratar en del, så sätt på ljudet för bövelen. Vi ber om ursäkt om ljudkvaliteten på sina ställen brister, men då får ni förlita er på texten eller hämta ett par hörlurar. Ha en trevligt filmstund hälsar Kapten Betong och Styrman Pimpsten.
 
Skepp o Hoj!
 
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s