Duscha naken på däck…

(…utan att stå för öppen ridå…)
 
 
 
Kalamaria, Thessaloniki, Grekland
 
 
NEDRÄKNING #3
 
Ja, det är betydligt bekvämare och mer praktiskt att duscha naken – än med kläderna på. Avståndet till närmaste båt i ankarviken är inte alltid så stort. För att slippa skämmas och skrämmas har vi nu ordnat ett drapperi så vi kan stå nakna därinne när vi vill duscha av oss Medelhavets salta vatten efter ett svalkande dopp i det blå. Duschdraperiet består av två stycken dito, som vi sytt ihop till ett. Draperistången består av en kasserad latta som vi räddade från sopcontainern. För den ovetande kan vi berätta att en latta, är en list som man styvar upp seglet med. Vi fortsätter med våra förbättringar ombord och dagen vi kastar loss rycker sig allt närmare. 
 
 
 
Skepp o Hoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s