En dag på kontoret…

(…vi är på Hydra där vi finner internet uppe på berget intill…)
 
 
 
Hydra, Egeiska havet mittemellan Saroniska- och Argolisbukten, Grekland
 
Ett kort inlägg för att berätta att vi lever och har det bra. Det har blåst hårda nordliga vindar ett par dagar och vi sökte därför skydd i en vik på den södra sidan av ön Hydra. Här finns nästan ingenting. Ingen bilväg, ingen bebyggelse, inget internet och ingen möjlighet att ringa eller skicka sms. Däremot härligt badvatten och sol.
 
När vi kom hit så fick vi lite tekniska bekymmer och efter en tilläggning med knorr så började vi felsöka. Ja…så mycket mer tänkte vi inte skriva nu för nu ska här ätas honungsmelon och dricka kaffe upp på berget. Här uppe har vi internet så detta får vara vårt kontor så länge vi ligger kvar.
 
Vi återkommer…
 
 
Skepp o Hoj!
 
 Vi är på ön Hydra, den senaste seglatsen på 55 distans visas med gult streck. Mer information om denna vackra ö kommer i nästa inlägg.
 
Over and Out
 
 
 
 
 
 

2 reaktioner på ”En dag på kontoret…

  1. Ohohoh…. wow…. där har vi varit….. på Hydra alltså 👍🏻😎. Vi hittade en liten hamn som var hur mysig som helst…. gick iland efter ankring med hjälp av en hamnvakt med batong 😙😙😙😄….. hur härlig som helst…..och hamnavgiften var otroligt billig 🙃🙃😘❤️ Inte många cent där inte….. Inga bilvägar eller bilar , endast åsnor och hästar som fixade trp…. 👍🏻😃 Inget larm från gatan där inte 😃👍🏻 Köpte ett smycke hos en juvelerare uppe till höger i hamnen som man har en hel del minnen med idag!
    Några mysiga tavernor med go mat och härlig atmosfär👍🏻😃 Där var vi med Tobbe o Georgia och Sanna o Kricke för drygt 10 år sedan 😃😙🙃😎😎😎❤️
    Ha det fint och NJUT 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻😘🤗

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s