Något har hänt med listan…

(…för den har blivit så kort!)
 

 
 
Något har hänt med den klassiska göromålslistan. Vi brukar skämtsamt säga att varje båtägare har en lista över ting som behövs fixas på båten. Den brukar som regel bestå av 50 punkter. Så fort man betat av några punkter så singlar några nya upp. Båtar behöver ständigt underhållas och går emellanåt sönder. Nu har något hänt med vår lista, den är ovanligt kort. Vi kan räkna dem på en hand!
 
Enda större fix är att laga skylighten på styrbords sida som läcker in lite vatten vid störtregn. Ingen stor sak i sig, för vi brukar ta ur glaset och sika om ramen varje år för att få den tät, den har med andra ord krånglat sedan vi tog över båten. Vi ska välja ett litet annat tillvägagångssätt och tätningsmaterial denna gång så hoppas vi inte att vi behöver göra om det under de närmaste tio åren. Köpa ny skylight tänker kanske någon? Nope, finns inte på listan.
 
Övriga ting är larvigt små, som att ordna ett fäste till ugnsluckan så inte den far upp vid sjögång. Som exempel. 
 
Kort inlägg, med vi kan det också! Trot eller ej.
 
 
Skepp o Hoj!
 
 
 
 
 
 
 
 
google5b7f8350a6ce519a.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s