Här kommer en film…

 (..lite smått och gott från den Marockanska pärlan Al Hoceima…)
 
 
 
Melilla, Spansk enklav i Afrika
 
Med lite fördröjning så har vi nu hunnit med att plöja igenom allt filmat material och redigerat detta till en liten film. Hoppas du finner filmerna lite trevliga och underhållande. De är inte fullt lika enkelt skapade som de skrivna blogginläggen, där Styrman Pimpsten mer lider av någon slags skrivklåda som aldrig ser ut att sina. 
 
I vanlig ordning så har vi rätt usel utrustning när vi filmar och filmerna blir därför inte så proffsiga som en del långseglar-vloggar har. Vi lägger inte heller på en berättarröst utan det är helt utan manus och i stundens strid och hetta som filmerna kommer till. Därför blir det som det blir. Och därför görs filmerna också på svenska, då mycket av spontanitet skulle gå förlorad om vi filmade på engelska, japanska eller hebreiska. 
 
Glöm inte sätt på ljudet och har du svårt att få till ett bra ljud så är vårt tips att koppla upp din enhet mot en högtalare eller hörlurar. 
 
Gärna en gullig kommentar eller tryck på gillaknappen ifall ni tycker om det ni ser. Så ger det oss en indikation på om vi ska fortsätta göra filmer. Eller om vi ska lägga tiden på något helt annat istället (lösa korsord kanske).
 
 Här kommer filmen, den bjuder på såväl sex, lim och havskluck…varsågoda!
 
 
Skepp och Hoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s