Resumé från årets seglingar, del 4

Del 4 av vår resumé kommer här. Denna gång får ni följa oss från Mallorca till Gibraltar. Sträckan skulle komma att bli den lugnaste, sett ur ett seglingsperspektiv. Extra minnesvärt är vår ankring i Cala Tuent på norra Mallorca – en mer dramatisk omgivning får man leta efter. För var ny timme ändrades naturens skepnader. Fascinerande minst sagt och hade det inte varit för den utlovade mistralen, hade vi stannat kvar längre. Glöm inte ljudet eftersom vi emellanåt pratar på filmen.

Här kommer del 4 (och de tidigare avsnitten finner du längst ner på sidan). Varsågoda!

Over and Out

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s