Dags att ta farväl…

(…och vi har klarat av årets sista segling…)
 
                                                                                                              (Foto: James Cagnard)
 
Kalamaria, Thessaloniki, Grekiska Fastlandet
 

Nu har vi seglat upp till vår vinterhamn, i Kalamaria som ligger ett stenkast från Thessaloniki. Den sista seglatsen för året och den första för Wilma utan sin Felix. Det blev en fin dag på havet med blandad segling, medvind, motvind och sidvind – precis som livet ju är.

 Det är nu klart med när och var begravningen blir. Vi har ingen aning om hur många som vill komma och ta ett sista farväl av Felix, förutom familjen så kände han ju många. Därför vill vi vara tydliga med att alla, nära vän eller ytligt bekant, före detta kund eller släkting – så är du hjärtligt välkommen på begravningen. Du behöver inte föranmäla utan kom som du är, på lunchrasten i arbetskläder eller med matkassen i handen, det hade Felix gillat.

 Efteråt så kommer vi hålla öppet hus på Felix kapellverkstad, i enklaste utförande och precis på samma sätt som Felix själv intog sin dagliga fika, kaffe och kanelbulle…och såklart mandelkubb som han var barnsligt förtjust i. För den som inte dricker kaffe så kommer det finnas andra alternativ såklart…

 

Begravningen blir i Lysekils Kyrka den 31 oktober kl 13.00

(Observera att det är en torsdag).

 

Har ni några frågor så kan ni ringa Fredrik/Tjoppe/Kapten Betong på +46 709 400 415.

 

Välkommen!

 

(Vill du dela detta inlägg så går det bra)

 

Skepp o Hoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s