Gott Nytt År

(...och året avslutas med en så gott som färdigmålad Wilma...)
 
Vi målar bottenfärg för fullt...perfekt temperatur för målning har vi haft i flera dagar nu...typiskt svenskt sommarväder med andra ord...
 
Amora. Portugal
 
Vi vill bara lite snabbt önska våra följare ett Gott Nytt År. Här i sanden på varvet så blir det ett lugnt firande. Först lite god mat och framåt tolvslaget så samlas vi ett gäng nere vid vattnet för att beskåda Lissabons nyårsraketer över floden Tejo.
 
En liten annorlunda sak är att vi kommer att halta mot er där hemma kring tolvslaget. Här i Portugal så gäller UTC +/-0 medan ni i Sverige ligger i tidszonen UTC +1. Detta innebär att ni kommer att fira in nyåret en timme före oss. 
 
Vi lovar att inte ringa och skråla och skrika i någons öra där hemma när vi inträder klocklaget för det nya året. För då är klockan ett på natten i Sverige och risken finns att vi väcker någon stackare som äntligen fått lägga huvudet på kudden. 
 
Så ett gott slut och ett gott nytt 2018. 
 
Vi kommer att bli klara med all målning på Wilma innan nya året tar vid. Så vi kommer kunna beställa ett omlyft av båten i början på nästa år så vi kan spackla och måla på ytorna där pallningen stått...
 
Skepp o Hoj!