Dags att kasta loss

I morgon beräknar vi kasta loss från Öckerö. Väder och vindar ser ut att bli bra. Och på den utlovade riktningen av vinden så får vi gynnsammare förutsättning att gå direkt till Anholt. Det blir ett längre ben att gå, cirka 60 distans. Så det blir en lång härlig dag på havet. Rätt lite grundvind med byar uppemot 10 m/s. Vi hoppas det ska blåsa något lite mer så vi får bra skjuts över Kattegatt. Men som alltid på havet gäller devisen att sjömannen kommer när han kan. Man vet aldrig ens alltid vart man hamnar, särskilt om man tänkt segla och inte använda järn-genuan (Fordmotorn).
Så för den som kanske ligger hemma lite trött i morgon söndag efter ett vilt Valborgsfirande, kan denne följa oss via Marintraffic som ligger länkad via vår blogg.
 
Varför åker vi till Anholt??? Jo bara för att gå in på Anholts Kro och äta smörrebröd och ta en tuborg. En anledning god som något. Men vi får se, än är vi inte där. Nu är vi på Öckerö och vi ska ha lite trevligt med vännerna här innan vi får krama varann farväl.
 
Trevlig Valborg och Skepp o Hoj!