Vänner

Vi har blivit fantastiskt bortskämda utav alla våra vänner. Varvsnissarna tog hand om oss i dagarna tre, med god mat, bubbelbad i trädgården och svampplockning i skogen. Därefter tog Kapten Flyg o Fläng med fru hand om oss i Göteborgs skärgård och dukade upp skaldjur och bjöd på kobbar och skär med fiskelycka för Kapten. Och i gårkväll så dukades det upp på Viktoriagatan med en Kvälch eller vad det kan heta när det blir som en brunch på kvällen. Goa pålägg, fantastiskt bröd, te och kaffe. Och inte minst deras hemmagjorda glass, den är alltid värd en omväg, om det så innebär att flyga hem ibland! Härligt snack och tiden gick. Vi har inte riktigt nämnt Konstruktören i det hela, men honom träffar vi också. Men han tillhör på något sätt familjen och får stå ut med oss i alla lägen.
 
Vi är tacksamma för våra vänner, även de vi kanske inte hinner träffa nu. Men att ge sig iväg i flera månader och komma hem med enkom en väska i sin hand. Och att då vännerna öppnar sina dörrar och släpper in oss och ger oss mat och kärlek och vid behov även en säng – är otroligt fint. Tack tack!
 
På väg hem i höstmörkret med magen full av hemmagjord glass. Vi båda har blivit bortskämda med schyssta kläder från vännerna på Viktoriagatan. Som denna snygga jacka som kapten har på sig. Och grejjen är som kapten säger, att dessa plagg blir oftast hans favoritplagg.
Helena fick sin favorittvål…den doftar fantastiskt och man blir inte alls uttorkad av den. På Wilma var vi inne på den sista så nu fick vi en ny att fylla på med.
 
Vi vet inte riktigt hur vi ska åtgälda all generositet. Men det är väl så med riktiga vänner. Att det är helt ok att ta emot hjälp utan en direkt motprestation. Vi känner att vi får mycket mer än vi ger. Men det kommer kanske dagar då det blir på andra hållet och vi kan ge tillbaka. Vi vill iallafall säga TACK! För att ni finns och för att ni är just våra vänner som hjälper oss att må bra.
 
Vi önskar alla en härlig dag
 
Skepp o Hoj!
 
 

3 reaktioner på ”Vänner

  1. Tack GOA NI !!! Ni vet var sängen står o poolen, om ni vill ha det lite relaxat! Nu går vi ju in i mörkare period med riktiga myskvällar och stearinljus som lyser upp, även ute när det blir en stilla kväll. Längtar faktiskt lite efter er redan!
    Kram o Puss på Er !!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s