En dag ombord på skutan..

Rutiner har infunnit sig och vi trivs med våra gäster och njuter av det bästa sommarvädret på många år. Extra glada blir vi när våra gäster visar sin uppskattning. Fick denna fina bild av en gäst efter att de kommit förbi på Float-in (vårat svar på drive-in) och lagt sig på utsidan av skutan och beställt tre stycken räkmackor. Det värmer i hjärtat.
Den känsla vi vill förmedla och som vi själva tycker oss uppleva i denna härliga marina miljö, verkar våra gäster också känna av. Det är det högsta betyg vi kan få.
 
Nu kör vi augusti ut med verksamheten sen blir det lite service av båten och lite välförtjänt vila. Meny inför nästa år funderas det på. Det mesta kommer att ligga kvar men ett par tre rätter byts ut. Två starka kandidater slåss nu om att ta plats på menyn:
 
Stekt strömming med hemmagjort potatismos, lingon och skirat smör
 
Gravad lax med dillstuvad potatis.
 
Ett tredje val ska även till, gärna en förrätt. Någon läsare som har förslag. Även ett bra förslag på en huvudrätt och kanske en efterrätt.
 
Det behöver vara hyggligt enkla rätter som inte innehåller för många ingredienser för vi har världens minsta kök och kylutrymme.
 
Skepp o Hoj!!
 
Tjoppe o Helena