Dagarna rusar fram..

Dagarna rusar fram, och även om vi är en del på båten så ska det klaffas med kamera i högsta hugg och tid för inlägg. Denna vecka har det verkligen hänt en massa, vi kan konstatera att det har blivit en mysig båt –  till och med bättre än vi hade i åtanke från början. Hårt arbete ger resultat.

Som en extra bonus så hade vi närmare 15 grader ute. Dagen började med dimma och dis men på eftermiddagen så klarnade det upp. Vi åt lunchen på kajen och njöt av att bada i solskenet.

Här kommer lite bilder på vad som hänt under gångna veckan;

Lilla hytten, lådor och garderob har tagit plats.

Fortfarande lilla hytten, garderoben sedd framifrån. I botten på garderoben så kan man lyfta golvskivan och inspektera kölsvinet. Här bakom ryms även ventilationsrör, känns bra att gömma tråkiga funktioner.

Tröskeln mellan salongen och stora hytten har kommit på plats, liksom dörren.

Dörren sedd innefrån stora hytten. Den saknar lite färg men vi ska ta med samtliga dörrblad upp till verkstan och måla och fernissa dem enligt konstens alla regler.

Tyvärr har vi ingen vidvinkelkamera men vi hoppas kunna ge en bild av stora hytten. Här ska en säng ta plats och det ganska snart. Garderoberna börjar komma på plats, lite lister återstår.

Babords sida. Beslag har vi inte funderat på, men något som smälter in i den marina miljön känns ju som en vettig idé.

Men se där!! Garderobsdörren gick att öppna och där uppenbaras en klädstång.

Styrbordssidan, så gott som lika..

Bakom denna dörr döljs hyllor och inte en klädstång.

Mycket nöjda så firade vi framgångarna med fika. Sen fortsatte vi med annat, men vi håller läsarna på sträckbänken ett litet tag till. Först ska vi njuta av vi fått in garderober och hyllor i sovhytterna.

Framåt kvällen åkte vi hem.

Nöjda så kröp vi till kojs, utan att passera soffan och ett sova-räv-beteende som vi annars brukar.

Bland kobbar och skär!

Tjoppe och Helena

2 reaktioner på ”Dagarna rusar fram..

Lämna en kommentar