Befriade...

(...nu har vi släppt hamnbotten på Naxos...)
 
 
 
Naxos, Kykladerna, Grekland
 
 
Idag har Kapten dykt ner och plockat bort de förtöjningar vi suttit förankrade i under vintern. Han dök ner och lossade schacklarna och så kunde vi lyfta förtöjningarna, de var lite lagom slemmiga efter många månader i vattnet och så var äntligen Wilma befriad från sitt fängsel. 
 
Nu har vi flyttat Wilma några meter och vi har kunnat skrubba ankarkätting och förberett oss med annat. Om någon timme räknar vi med att lämna Naxos. Dagen bjuder på en riktigt varm sol så med svett i pannan kommer det kännas underbart att få lite havsfläktande vind på näsan. 
 
Dagens tur blir kort, vi lägger oss i en ankarvik på grannön Paros. Därefter är planen att sticka hyggligt tidigt i morgon med målet att segla norrut. Men mer om det i nästa inlägg.
 
 
Kapten på väg upp till ytan med schackel och kätting och slemmigt tågvirke...
 
 
Glöm inte att ni kan tracka oss på marinetraffic.com.
 
 
 
Skepp o Hoj!
 
1 Christina :

skriven

Nu så händer det 👍🏻 Allt på samma gång..... det kom en liten kille i tisdags 👍🏻 .... jag fick dra ut en sprucken tand .... orsakad av tugg på opoppat popcorn 😳😟 2000:- fattigare...hamnkranen gick sönder.... flera båtar som skulle i sjön.... kom idag .... men det blir lite stressigt.... även tagit 4:de TBE sprutan så man klarar sig 3 år nu 🤗👍🏻😃 Sitter och passar en liten katt som saknar sin husse, så imorgon blir det både extra katt och barnbarnen hemma..... modern o fadern får stanna i 5-7 dagar på BB pga 🍴...utan gaffel då förståss, blev lite akut 4v för tidigt 🧐🤨🥺
Och här skiner solen, det är kallt och ❄️❄️❄️ Flingor singlar i luften 😽😅
Ha det nu så gott igen 😘🤗

Svar: Hej, har inte kunnat svara på grund av svagt internet. Hoppas det har gått bra med TBE-spruta, spruckna tänder och barnbarn. Hur har det gått på BB? Stora kramar från oss!
Projekt Sunshine

Kommentera här: